Menu

Payment & Shipping

NARUDŽBA PROIZVODA

Nakon zaprimanja Vaše narudžbe i nakon obrade narudžbe, šaljemo Vam ponudu u kojoj imate sve potrebne informacije o proizvodu i sve potrebne informacije za uplatu i potvrdu narudžbe. Sama narudžba i potvrda o narudžbi putem web shopa je neobavezna.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode možete platiti:

– gotovinom

– transakcijsko (virmansko) plaćanje na žiro račun

– kartično plaćanje u trgovini i online preko WSPay online POS uređaja. 

SLANJE PROIZVODA
 

Svu robu je moguće poslati u bilo koji dio Hrvatske. Robu šaljemo putem dostavnih službi na adresu koja je navedena u narudžbi.

ROKOVI ISPORUKE

Rok dobave je 2-10 radnih dana , a u specijalnim slučajevima i do 30 radna dana ovisno o robi koju naručujete, a konkretan očekivani rok dobave biti će naveden u ponudi. Datum narudžbe smatra se kada zaprimimo Vašu potvrdu o narudžbi ili kada uplaćena sredstva stignu na naš žiro račun. Ukoliko zbog nekog razloga nismo u mogućnosti izvršiti isporuku naručene robe u roku od 30 radna dana biti ćete obaviješteni u najkraćem roku te ćemo Vam eventualno ponuditi istu robu drugog proizvođača ili sličnu robu istih karakteristika, koju možete a i ne morate prihvatiti. U slučaju ne mogućnosti isporuke proizvoda i neprihvaćanja zamjenskog proizvoda izvršiti ćemo Vam povrat novaca. Novac se vraća beskamatno i na način na koji je uplaćen u roku od najkasnije 14 radnih dana od zaprimanja Vašeg zahtjeva. Isto tako ukoliko kupac ne podigne robu u roku od 30 radnih dana od obavijesti o dospijeću zaključuje se da je kupac odustao od kupnje te se ista roba daje na daljnju prodaju bez povrata avansa .Narudžbu proizvoda koji naručujemo isključivo po Vašim specifikacijama i željama nije moguće stornirati u roku od 30 radna dana od narudžbe ako je proces isporuke ili proizvodnje već započet ili u tijeku.

Brza kupovina

Molimo unesite artikal br. iz našeg kataloga.

Država dostave