Menu

Conditions of Use

Uvjeti poslovanja

 

NARUDŽBA PROIZVODA

Nakon zaprimanja Vaše narudžbe i nakon obrade narudžbe, šaljemo Vam ponudu u kojoj imate sve potrebne informacije o proizvodu i sve potrebne informacije za uplatu i potvrdu narudžbe. Sama narudžba i potvrda o narudžbi putem web shopa je neobavezna.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode možete platiti:

– gotovinom

– transakcijsko (virmansko) plaćanje na žiro račun

– kartično plaćanje u trgovini i online preko WSPay online POS uređaja. 

 

CIJENE

Navedene cijene vrijede samo za kupnju putem našeg webshopa racleook.com.hr i zadržavamo pravo promjene bez prethodne najave. Ukoliko je od slanja naše ponude i isporuke u međuvremenu došlo do promjene cijene na tržištu (na više ili manje), važeće su one cijene koje smo Vam poslali u ponudi i vrijede do isteka ponude ili isporuke naručene robe. 

SLANJE ROBE

Svu robu je moguće poslati u bilo koji dio Hrvatske. Robu šaljemo putem dostavnih službi na adresu koja je navedena u narudžbi.

ROKOVI ISPORUKE

Rok dobave je 2-10 radnih dana , a u specijalnim slučajevima i do 30 radna dana ovisno o robi koju naručujete, a konkretan očekivani rok dobave biti će naveden u ponudi. Datum narudžbe smatra se kada zaprimimo Vašu potvrdu o narudžbi ili kada uplaćena sredstva stignu na naš žiro račun. Ukoliko zbog nekog razloga nismo u mogućnosti izvršiti isporuku naručene robe u roku od 30 radna dana biti ćete obaviješteni u najkraćem roku te ćemo Vam eventualno ponuditi istu robu drugog proizvođača ili sličnu robu istih karakteristika, koju možete a i ne morate prihvatiti. U slučaju ne mogućnosti isporuke proizvoda i neprihvaćanja zamjenskog proizvoda izvršiti ćemo Vam povrat novaca. Novac se vraća beskamatno i na način na koji je uplaćen u roku od najkasnije 14 radnih dana od zaprimanja Vašeg zahtjeva. Isto tako ukoliko kupac ne podigne robu u roku od 30 radnih dana od obavijesti o dospijeću zaključuje se da je kupac odustao od kupnje te se ista roba daje na daljnju prodaju bez povrata avansa .Narudžbu proizvoda koji naručujemo isključivo po Vašim specifikacijama i željama nije moguće stornirati u roku od 30 radna dana od narudžbe ako je proces isporuke ili proizvodnje već započet ili u tijeku.

REKLAMACIJE I POVRAT ROBE

Prilikom preuzimanja robe trebate provjeriti točnu vrijednost , količinu i neoštećenost isporučene robe.
Svi proizvodi moraju biti u originalnoj tvorničkoj ambalaži neotvarani i neoštećeni. Svojim potpisom kod preuzimanja robe potvrđujete točnost isporuke te preuzimanje proizvoda i popratne dokumentacije (računa,deklaracije,garancije, uputstva….).
Ako je oštećenje prouzročeno prilikom transporta takav proizvod reklamirajte kod dostavne službe, a u svakom slučaju obavijestite i nas.
Kod preuzimanja robe od dostavljača, molimo da odmah uz njegovo prisustvo prekontrolirate kvalitetu i kvantitetu pošiljke i u slučaju vidljivih nedostataka odmah reklamirate dostavu i načinite zapisnik, jer se reklamacije na oštećenost bez zapisnika neće uvažavati iz razloga što dostavne službe potpisom kod preuzimanja tretiraju da ste pošiljku prekontrolirali i zaprimili u ispravnom stanju , tako da pravo na naknadnu reklamaciju na dostavu i oštećenje nastalo prilikom dostave kod njih nemate! ”
Ukoliko je nedostatak posljedica tvorničke greške isporučit ćemo Vam novi proizvod ili popraviti isti u najkraćem mogućem roku.
Posljedične štete su isključene i ne nadnoknađujemo ih, također troškove eventualne montaže i demontaže snosi kupac.
Ukoliko je oštećenje nastalo nepravilnim korištenjem ili rukovanjem s vaše strane, troškove zamjene, dostave i ostale manipulativne troškove snosite u cijelosti. Zadržavamo pravo da slike i specifikacije proizvoda nisu 100% identične.
Pravo na jednostrani raskid ugovora kod prodaje na daljinu imate u roku od 14 dana od zaprimanja robe, u tom slučaju troškove dostave i povrata snosi kupac. Također ako proizvod ne držimo na lageru, a  naručujemo ga po želji i zahtjevu kupca u slučaju jednostranog rakida ugovora kupac snosi dodatno i troškove dobave i povrata proizvoda proizvođaču/dobavljaču. Roba se vraća isključivo neupotrebljavana i u originalnom pakiranju. Robu koju nemamo na lageru i izrađuje se po zahtjevu i specifikacijama kupca, jednostrani raskid, zamjena ili povrat nije moguć. Kod proizvoda koji su montirane i/ili upotrebljavane nema mogućnosti jednostranog raskida ugovora. Proizvodi iz naše ponude su namjenjeni za normalnu cestovnu uporabu,a proizvodi koji su upotrebljavani u utrkama i sl.ekstremnim uvjetima ne nemaju garanciju i ne mogu se reklamirati.
Prije montaže guma na felge trebate felge isprobati da li odgovaraju na vozilo. Set za montažu dolazi sa felgama. Imajte u vidu da neke felge nemaju TUV certifikat za Vaše vozilo i da postoji mogućnost da ih nećete moći upisati u prometnu, kao i napraviti atest. Preporučamo prije same kupnje da odete u stanicu za tehnički pregled i informirajte se u svezi toga te da upišete u prometnu sve moguće dimenzije guma koje možete staviti na vozilo što će uveliko smanjiti mogućnost eventualnih problema.
Felge iz naše ponude nisu originalni dijelovi već kvalitetne felge koje mogu zamijeniti originalne naplatke. NOT OEM (not original equipment manufacturing). Koriste se isključivo u svrhu popravke, da bi se uspostavio prvobitni izgled vozila, a oznaka proizvođača vozila je isključivo u svrhu indikacije za namjenu naplataka.
Dvobojne (polirane) felge većinom nisu namjenjene za uporabu u zimskoj sezoni, jer sol i povečano habanje može oštetiti površinski sloj laka i samu felge što može dovesti do prije svega estetskih nedostataka.
 

 

NAČIN PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 8 Zakona o zaštiti potrošača (Narodne Novine br. 79/7. ispr. 79/9. 88/09) obavještavamo kupce da prigovore i utiske mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu :

Formula d.o.o.
Kvarnerska Cesta 81.
51211 Matulji
Hrvatska

Ili na mail: info@racelook.com.hr

Odgovor u pisanom obliku dostavljamo najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

ZAVRŠNA ODREDBA

Narudžbom proizvoda i plaćanjem ponude (akontacija ili u cijelosti) potvrđujete da ste upoznati sa sadržajem ponude te da su navedeni artilkli usuglašeni sa Vašom narudžbom. Isto tako korištenjem ovog web shopa suglasni ste i sa ovim uvjetima poslovanja Formula d.o.o. te ih u potpunosti prihvaćate. U slučaju nesporazuma pozivamo se na ponudu i navedene uvjete u rješavanju eventualnog spora, a u slučaju nemogućnosti mirnog rješenja nadležna su mjerodavne službe u sjedištu prodavatelja, odnosno u trgovačkom sudu u Rijeci.

Kako bismo Vam pružili točne i konkretne informacije, u dobroj namjeri izradili smo ovaj web shop i pravimo maksimalne napore da izneseni podaci budu pravovaljani i ažurni, ali zbog dinamike tržišta cijene i dobavljivost proizvoda su podložne promjenama, tako da zadržavamo pravo promjene cijena i ostalog bez prethodne najave. Također specifikacije, slike i ostali podaci proizvoda su informativnog karaktera te je moguće da nisu sto posto točni..

Brza kupovina

Molimo unesite artikal br. iz našeg kataloga.

Država dostave