Croatian English
Poklon dobrodošlice novim kupcima - 3% popusta --> Kod za popust u emailu nakon registracije

Uvijeti prodaje

Uvjetima prodaje definira se postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe u ponudi Internet trgovine racelook.com.hr. Prodavatelj robe ponuđene na Internet stranicama racelook.com.hr je tvrtka Formula d.o.o. Matulji. Kupac robe je osoba ili tvrtka koja prilikom posjete Internet trgovine odabere jedan ili više proizvoda, popuni formular s potrebnim podacima te ga pošalje Prodavatelju i/ili izvrši plaćanje.

Roba se naručuje putem Internet trgovine racelook.com.hr. Kupac popunjava formular s potrebnim podacima za plaćanje i dostavu naručene robe nakon čega će i on i prodavatelj biti obavješteni o narudžbi.
Prilikom pregleda ponude roba Internet trgovine racelook.com.hr kupac može pogledati detalje o proizvodu te ga ubaciti u košaricu. Kupac u svakom trenutku može pogledati sadržaj košarice i odustati od kupnje.
Plaćanje je moguće izvršiti plaćanjem kreditnim karticama po završetku odabira željenih artikala i zaključenju narudžbe.
 
POVRAT / REKLAMACIJE
 
Prilikom primitka ili preuzimanja robe Kupac je dužan eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati djelatniku službe koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
- isporuka robe koja nije naručena
- isporuka robe koja ima vidljiva oštećenja koja nisu nastala u transportu
 
Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi u roku 15 dana opd primitka putem elektroničke ili obične pošte:
 
na e-mail adresu: shop@racelook.com.hr
na adresu: Formula d.o.o. Kvarnerska cesta 81, 51211 MATULJI
 
Racelook.com.hr umogućuje povrat kupljene robe ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti, odnosno ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdane reklamacije trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi Racelook.com.hr.
U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili načina na koji je proizvod vraćen (proizvod mora biti nekorišten, u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun) proizvod će se dati na vještačenje vještaku ili stručnoj pravnoj osobi. U slučaju da se vještačenjem utvrdi opravdanost reklamacije, sav trošak zamjene proizvoda snosi Racelook.com.hr a u slučaju neopravdane reklamacije trošak će snositi Kupac.
 

Nazad

Košarica

Vaša košarica je prazna.

Više od nas...

Plaćanje

Dobrodošli natrag!

Newsletter-Prijava

Email adresa:

U svakom trenu se možete odjaviti sa newslettera preko vašeg kor. računa.